Megvertek két férfit, majd fogva tartották őket egy kompolti házban

macséta rablás fogvatartás
A két sértettet a képen látható macsétával kényszerítették, hogy adják át értékeiket. Az elkövetőket rövid időn belül elfogták a füzesabonyi rendőrök.
Vágólapra másolva!
Egy verpeléti és egy erdőtelki férfi tett feljelentést 2020. december 24-én délelőtt a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, miszerint előzőleg egy kompolti családi házban bántalmazták, és fogva tartották őket. A rendőrség honlapján azt írták, hogy a füzesabonyi nyomozók rövid időn belül elfogták az elkövetőket.
Vágólapra másolva!

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2020. december 23-án az esti órákban egy kompolti családi háznál autó adás-vétele kapcsán találkoztak a két sértettel, majd nézeteltérés és dulakodás alakult ki közöttük.

Ezt követően a két férfit akaratuk ellenére több órán keresztül fogva tartották, bántalmazták, és egy macsétával fenyegetve kényszerítették őket, hogy a náluk lévő értékeiket adják át.

A két sértettet a képen látható macsétával kényszerítették, hogy adják át értékeiket. Az elkövetőket rövid időn belül elfogták a füzesabonyi rendőrök. Forrás: www.police.hu

A füzesabonyi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság

felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint csoportosan elkövetett rablás bűncselekmények elkövetése miatt - őrizetbe vételük mellett - folytat eljárást egy 50 éves kompolti, egy 23 és egy 27 éves verpeléti férfi, valamint egy 23 éves kompolti nő ellen.

Míg egy 25 éves helyi férfi ellen - szabadlábon hagyása mellett - felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett miatt indult eljárás.