Malek Andrea és tinédzser lánya címlapon: a 13 éves Léna ennyire hasonlít a színésznőre

Malek Andrea fiai már felnőttek, míg második házasságában született lánya, Léna 13 éves.

Malek Andrea lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Malek Andrea három gyermek édesanyja: 42 éves volt, amikor megszületett a lánya, Léna. Az első házasságában két fiúnak adott életet, ők már felnőttek, és külföldön élnek, a harmincéves Gábor már megnősült, a 26 éves Péter jegyben jár. 

Malek Andrea lánya

Az 56 éves színésznő rendhagyó címlapon szerepel a Best magazinban: édesanyával, a 85 éves Toldy Mária énekesnővel, énektanárral és lányával, a 13 éves Lénával mosolyognak. 

- Lencsi még engedi, hogy nevelgessem, terelgessem, hallgat rám, de tudom, repül az idő, és hamarosan bekövetkezik, hogy őt is el kell engednem. Ez az élet rendje. Viszont addig, amíg ő ezt igényli, kihasználok minden percet, amit együtt tölthetünk - mesélte Malek Andrea a hetilapnak. 

A színésznő-énekesnő szerint a legszebb dolog az életben anyának lenni, ugyanakkor nem könnyű feladat. Szerinte a legfontosabb a szeretet, de nagyon nagy szerepe van a következetességnek is. Azt is fontosnak tartja, hogy egy szülő tudjon bocsánatot kérni, ha hibázott - ezt neki is meg kellett tanulnia. 

- Ma már tudom, nemcsak a szülő neveli a gyerekeit, hanem fordítva. Ez nem szégyen. Ezzel én is fejlődöm. 

Malek Andrea és Léna hat évig Bécsben éltek, 2017 tavaszán árulta el, hogy elváltak Walter Lochmann német zeneszerzővel. Ezt követően lányával együtt visszaköltözött Magyarországra.

Amikor hat évvel ezelőtt, 2019 áprilisában közös képen szerepelt a családjával, még kislány volt. Léna ma már majdnem olyan magas, mint az édesanyja. Sokat olvas, nemcsak magyarul, hanem németül és angolul is. 

- Gyakran elgondolkodom azon, vajon, ha nagy leszek, mi lesz belőlem. Szerintem valamilyen művész, nagyon csábít a színpad. Énekelek, nyolc éve hegedülök, de egyébként is színházi öltözőkben nőttem fel, sokat vitt magával az anyukám. Szeretem ezt a légkört - árulta el Léna. 

A 13 éves lány bevallása szerint a legjobb dolgokat az anyukájától és nagymamájától tanulta, olyan szülő szeretne lenni majd, mint az édesanyja, akivel mindent meg tud beszélni, akihez mindig mindennel fordulhat. 

Dobó Kata megmutatta lánya arcát: a 12 éves Szofi Londonban készült fotókon

Dobó Kata nem nagyon posztol a lányáról, olyan képet pláne nem szokott közzétenni, amin látszik Szofi arca.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük