Baleset

A horrorbaleset előtt el akarta adni 45 milliós Mercedesét az MMA-s Dani

Vakon kezdett előzni, 200-zal csapódott a luxusautó egy kocsiba, amiben egy nagymama ült az unokájával. A híre sofőrrel együtt halt meg barátnője.

2024.05.06 19:07ma.hu

Akár 200-zal is száguldhatott az a luxusautó, ami egy kocsinak, majd egy fának csapódott Pécs közelében szombat délután. Vezetője és a mellette ülő nő a helyszínen meghalt. A másik kocsiban egy nagymama utazott unokájával. Az asszony és a kislány állapotáról eltérő információk jelentek meg. Egy szakértő szerint mind a három sofőr hibázhatott.

Mint kiderült, Stétz Dániel, a testépítő, MMA harcos és barátnője száguldott a halálba Szalántálnál, egy 45 millió forintos Mercedes AMG GT-vel.

Az autót április elején meghirdette egy csoportban


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.