Az 50 éves Penélope Cruz szexi bőrszoknyába bújt: eszméletlen dögös a stílusa

A színésznő nemrég ünnepelte születésnapját, és még mindig kirobbanó formában van.

Penélope Cruz stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Penélope Cruz április 28-án töltötte be az ötvenet, bár ezt valószínűleg kevesen mondanák meg róla. A spanyol színésznő gyönyörű még mindig, tökéletes alakját pedig még inkább kiemeli dögös öltözködésével.

Penélope Cruz stílusa

A jeles napon barátnőjétől, Salma Hayektől egy igazán szívhez szóló köszöntést kapott a születésnapját ünneplő színésznő. „Mindannyian, akik keresztezték az útjukat vele, tudjuk, hogy megőrjítette, izgalmassá, tartalmassá, inspirálóvá tette az életünket, és annyi szeretettel tanított meg minket a szolidaritás és a hűség jelentésére... Különleges nő vagy, és évről évre még több" - írta posztja mellé.

Penélope Cruz nagy hatással van az emberekre a fentiek szerint, és karrierjében is elképesztő sikereket ért el. Mindemellett elegáns, egyben ultradögös stílussal áldotta meg a sors. Bármit is vesz fel, az biztos, hogy jól áll neki. Olykor bevállalós, néha szolidabb, de mindig káprázatosan néz ki szettjeiben. Nemrég például egy szexi bőrszoknyában kapták lencsevégre, korábban pedig egy merész fotózáson is részt vett.

Képes összeállításunkban összeválogattuk a legvagányabb szereléseket, melyekben az elmúlt egy évben látható volt a színésznő.

Az idén 50 éves Penélope Cruz szexi dekoltázst villantott: címlapra került a színésznő

Penélope Cruz dögös fotózásra mondott igent.

Elolvasom

Képek: Getty Images

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük