“Még céljaim vannak Európában” – Thiago Silva

Az elmúlt hónapokban többször is felmerült Thiago Silva visszatérésének lehetősége és a játékos most leszögezte, hogy maradni akar Európában, így nem tervez visszatérni hazájába.

A brazil válogatott védő nyolc év után elhagyja a Paris Saint-Germaint, ugyanis a szezon végén lejár a szerződése. Nemrég Leonardo, a párizsiak sportigazgatója is megerősítette Silva távozását.

“Nagyon nehéz döntés volt, amelyet meg kellett hoznunk. Thiago Silva olyan játékos, aki történelmet írt Párizsban és csodálatos időszak volt, de a végéhez közeledünk. Logikus döntést kellett hoznunk pénzügyi szempontból, figyelembe véve a játékosok új generációját.”

A 35 éves védő következő klubja kapcsán elsősorban a Milant, az Evertont vagy a Wolvest emlegetik, míg a brazil-vonal gyakorlatilag kizárható, ugyanis a játékosnak komoly céljai vannak Európában. Állítólag Silva ott akar lenni a két év múlva rendezendő katari világbajnokságon.

“Nagyon hálás vagyok a Fluminensének mindazért, amit kaptam tőlük, de még céljaim vannak Európában.” – nyilatkozta Thiago Silva.

Korábbi hírek szerint Thiago Silva az ügynökén keresztül felajánlotta a szolgálatait a Milannak, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy az életkora és a fizetése miatt igazán nem felel meg a klub irányelveinek.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS